.comment-link {margin-left:.6em;}

Lana's Blog

Monday, November 14, 2005

Computer Fair

Хубаво нещо са това компютърните панаири!
В резултат на последния такъв миналия уикенд се сдобихме с някои полезни нещица на сравнително добри цени.
Ако трябваше да си купя External USB HDD, щеше да ми струва около £79. Аз обаче си купих хард диска за £30, "кутията" за още £13 и PC Tools 11 Set - £2. Резултатът - 10 минути след като се регистрирахме в хотела вече си имах External USB HDD, напълно работещ и готов за употреба. Купих си и Memory Stick Duo Card 256 MB за телефона и съм доста доволна - беще само £10, а нормално са 40-50, а може и повече, зависи в кой магазин отидеш.
Да не говорим за 100-те CDs за £10 и 25 DVD за £6.
В общи линии беше добро оползотворяване на време и средства.
Спахме в Ramada-Jarvis. Може би най-малкия, в който сме отсядали. Не че не можехме да се приберем вкъщи - само час-час и половина път е, но пък някакси ни се искаше да избягаме за малко от ежедневието и да се отпуснем. Никога не е лошо да разгледаш нови места и да намериш нови pubs :D.
Вечерята беше невероятно добра, като се има впредвид тука каква е храната обикновено.
Барът на хотела има 24 часов лиценз (тука обикновено заведенията работят до 11, а дискотеките - до 2 или макцимум 3). Запазихме си маса за вечеря и пийнахме по 1 питие там, докато ни приготват масата.
След вечеря отидохме в един клуб точно до хотела и останахме там до около 11-11.30. Върнахме се в бара точно когато не-гостите биват изгонени, и останахме да си пием там. Причината за това, че не-гостите биват "помолени" да напуснат е, че в 11 часа приключват касите и след това каквото пиещ просто ти го включват в сметката на стаята и си го плащаш при check out.
Закуската беше пълна английска, както можеше и да се очаква. Нямам против по принцип, но да ям печен боб и наденички на закуска, ми идва малко в повече, така че отидох на вегетарианското меню, като изключим бърканите яйца де. Реших че не ми се живее само на препечени филийки и гъби ;-).
Имам само 2 забележки - нямаше достатъчно мляко в стаята (тук пием нес-кафе с мляко) и леглото беше малко късичко за половинката (все пак той е само 1,94).
Иначе беше хубаво.
Прибрахме се на следващия ден в 2 часа със съжаление. И си обещахме, че скоро ще отидем до Бристол за 2-3 дни.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home