.comment-link {margin-left:.6em;}

Lana's Blog

Tuesday, November 22, 2005

Christmas Staff Party

Откачена работа беше...
Най-мразя да се чувствам като под микроскоп, но какво да се прави, случва се.
Имаше dress code - Grease(ако си спомняте филма, май беше "Брилянтин"). Гадно беше да си търся дрехи от тоя тип, въпреки че не е толкова трудно да си намериш сега по магазините. Само дето цените те карат да подскачаш. В крайна сметка си разрових гардероба и измъкнах от там няколко неща, почти подходящи за случая.
Чудех се дали да не се вмъкна в черната рокля, която носих на рождения си ден, но в крайна сметка се отказах. Не ми хареса идеята всеки по-висок от мен да се взира в циците ми (80% от хората тук са по-високи от мен) и се намъкнах в пола и ...top, които си купих преди известно време от Dorothy Perkins.
Е, не спечелих наградата за най-добър костюм за вечерта, ама на кой му пука :).
Иначе вечерта премина сравнително добре. След като се настанихме в ресторанта след коктейла се почувствах наистина комфортно. Просто хората бяха заети с други неща, а не с българската половинка на Джим ;-).
Храната беше съвсем в стила на филма - тип "МакДоналдс". Гадост!
Иначе бяха заредили масите с порядъчно количество вино, което ми подейства добре след терора на Бакарди и кола и прочие от коктейла преди това.
Барът беше добре зареден, така че не мога да се оплача. Компанията на масата беше весела, особено след известен брой питиета ;-). Пооцапахме се и се поомазахме, ако мога така да се изразя...
Имаше доста състезания със интересни награди. Ние спечелихме тази за най-добре танцуваща двойка и прекрасната възможност да се насладим на безплатен all-inclusive weekend в Chester. Остава само да си намерим свободно време и да се отмъкнем дотам ;-).
Чухме, че било невероятно красиво и имало какво да се види, някои хора дори поискаха да им отстъпим въпросната награда, ама няма... Тоя път решихме да сме егоисти!
Който иска да ходи - или да си плати, или да си го спечели :Р
Хайде засега толкова по въпроса, като ми пратят снимките, ще ги публикувам.

1 Comments:

At Thursday, December 01, 2005 1:24:00 pm, Anonymous Anonymous said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 

Post a Comment

<< Home